קטגוריות

יום ראשון, 24 ביולי 2011

A day outside of Givatayim

הייי לכולם!!!
סופסוף יצאתי מגבולות גבעתיים, אנם לא כ"כ רחוק אבל בכל זאת לקניון איילון.
אני לא מתכוונת לחפור לכם שוב על כמה שלח ועל כה שחם כי נראה לי שהבנו כבר :) אז אחרי סיבוב קצר יחסית בקניון הלכתי לאכול צהריים ב"קפהקפה" ואכלתי פסטה נפוליטנה (מומלץ ביותר!!!)

אחרי שחזרתי הביתה בחום הזה (סליחה פשוט הייתי חייבת להשחיל את עניין החום איפושהוא בפוסט הזה XD), ישנתי שנ"צ מדהים 3 שעות, וזה משהו שלא יצא לי לעשות המון זמן וממש התגעגעתי לזה!! לפני שעה הכנתי פרנץ' טוסט שהוא לא ממש פרנץ טוסט, האמת שזה פשוט לחם מטוגן בחביתה אבל זה עדיין טעים מאוד ומומלץ לכל העצלנים והעצלניות שאין להם כוח להשקיע בארוחה!!

________________________________________________________________________

Hey  everyone!!!
Finally I got out of Givatayim after may time because of my studies, however I didn't go far away but still it was pretty nice. After a pretty short visit at Ayalon mall I had lunch at "CafeCafe" and had  delicious pasta Napolitana (very recommended!!).

After I waited for the bus to go home in this heat (I'm sorry, I just had to complain somewhere in this post about the heat XD), I had a nice Siesta for 3 hours, a thing that I didn't have for a long time so I was very glad about it.

About an hour ago I made an amazing french toast, well it's not really a french toast . it's simply fried bread with egg, but it's very recommended for all of the lazy people out there!!

____________________________________________________________________________

המתכון\The recipe:

- 2 פרוסות לחם \ 2 slices of bread
- ביצה אחת \ one egg
- מלח \ salt
- פלפל \ pepper
---------------------------------------------
* שוברים את הביצה ומקשקשים \ break the egg and scramble it
* מתבלים לפי הטעם \ spice by taste
* לוקחים את הלחם וחוצים אותו לחצי \ take the bread ad slice it to 4 halves
* מחממים חבת עם שמן \ heat a pan with oil
* טובלים את הלחם בביצה \ dip the bread in the egg
* מטגנים את הלחם עד להשחמה קלה \ fry the bread until a light browning




Bonne appétit!! :)


נשיקות ! Kisses
      
                 Dan-E

אין תגובות: